top of page

FAQ

 • hoeveel kost het?
  Alle standaardprijzen en richtprijzen worden beschreven op onze services pagina. Schoenreiniging begint bij €35,- en complexe schoenen bij €45,-.
 • garandeer je je werk?
  Officieel garanderen we ons werk voor drie maanden, maar we beoordelen elke zaak op zijn verdiensten. Dit lijkt misschien een klein venster, maar we hebben geen manier om te weten waarmee uw item in contact komt of hoe het wordt gebruikt zodra het ons atelier verlaat en dat kan van invloed zijn op het werk dat we hebben gedaan. Elke revival is uniek en de manier waarop het slijt is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de oorspronkelijke staat. We streven ernaar om uw verwachtingen te managen en weten wat u kunt verwachten voordat u uw offerte goedkeurt. Als u na drie maanden ontevreden bent over de kwaliteit van ons werk, streven wij ernaar om een oplossing voor u te vinden. We behandelen elk paar schoenen met mededogen en willen dat u trots bent op het werk dat we hebben gedaan, zoals wij dat zijn. Houd er rekening mee dat onze services van invloed kunnen zijn op de merkgarantie op uw artikel.
 • wat als jullie mijn artikelen beschadigen?
  We hanteren een zero-harm-beleid. Als we van mening zijn dat er een risico is dat we niet kunnen beheersen, zullen we dit aan u uitleggen en uw toestemming vragen. In het onwaarschijnlijke geval dat we iets beschadigen, zijn we gedekt door een verzekering. Houd er rekening mee dat we bij ontvangst elk van uw items fotograferen. We noteren ook eventuele bestaande schade en de algemene staat waarin ze aankomen en communiceren dit in uw beoordeling. Lees dit zorgvuldig door en laat het ons zo snel mogelijk weten als u het niet eens bent. Lees ook onze algemene voorwaarde.
 • wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de services of het proces?
  Wij bieden een service en streven ernaar dat u een goede ervaring heeft. Als u niet tevreden bent met het resultaat of het proces, neem dan contact op met onze klantenservice op service@shoerevivr.com
 • hoe werkt het?
  1. Boek een pick-up via ons online boekingsformulier. U wordt gevraagd hoeveel items u afgeeft en om bepaalde services op te geven die u nodig hebt. Als u het niet zeker weet, zal het team voorstellen welke services zij denken dat nodig zijn. 2.Zodra duidelijk is welke services u nodig hebt en de items in ons atelier zijn, beginnen de werkzaamheden. 3. Na voltooiing van uw revival, zullen wij uw artikelen op een tijdstip en op een plaats die voor u geschikt is, retourneren.
 • hoe lang duurt het voordat mijn item is hersteld?
  De tijdsduur is afhankelijk van het benodigde werk. Voor zowel prime cleaning als essential cleaning hanteren wij een behandeltijd van 3 tot 5 werkdagen. De tijdsduur kan echter veranderen wanneer u kiest van een van onze extra services. U krijgt dan de verwachte doorlooptijd wanneer u hier voor kiest, zodat u op de hoogte bent van de tijdlijnen voordat u het werk goedkeurt. Spoedgeval? Geen probleem, kies dan voor een van onze versnelde services.
 • kun je suède herstellen?
  We kunnen suède herstellen, hoewel er bepaalde beperkingen van toepassing kunnen zijn.
 • betaal ik extra voor pick-up & delivery?
  Er worden geen extra kosten in rekening gebracht binnen onze pick-up & delivery area. Woont u buiten deze area, wordt er wel een meerprijs in rekening gebracht.
bottom of page