top of page

coating

Onze coatingservice zorgt ervoor dat uw schoenen en tassen langdurig en beschermend blijven. We bieden met onze professionele methode extra bescherming aan uw geliefde items, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en blootstelling aan verschillende factoren.

good to know

afhankelijkheden en risico's

Taaie vlekken? We werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe technieken, maar we kunnen niet garanderen dat we alle vlekken van uw schoenen kunnen elimineren.

 

Satijnen schoenen? Op sommige delicate materialen kunnen we prioriteit geven aan het behoud van de stof boven het verwijderen van alle vlekken. Overmatige wrijving of sterke oplossingen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat satijn verzwakt en rafelt. Om vlekken in satijnen schoenen te verbergen, is het verven van een donkere kleur vaak een geadviseerde oplossing.

 

Suède schoenen? Op suède schoenen kan de textuur veranderen en kan de kleur enigszins lopen tijdens het schoonmaken.

 

Versleten leer? Soms ziet leer eruit alsof het vies is, maar het is eigenlijk beschadigd. In deze omstandigheden raden wij leerrestauratie aan.

het proces

Om te beginnen wordt al het oppervlakkige vuil zoals modder of stof afgeborsteld, worden eventuele veters verwijderd en schoongemaakt en worden zolen gereinigd met natte methoden. Voordat we beginnen met het reinigen van het bovenwerk, gebruiken we een klein gedeelte om reinigingsmethoden te testen om ervoor te zorgen dat de gebruikte techniek het item niet beschadigt. We beoordelen de materialen waarvan de schoenen zijn gemaakt en beslissen welke met natte methoden kunnen worden gereinigd en welke droge methoden vereisen. Voor veelkleurige schoenen wordt elk gekleurd gebied onafhankelijk gereinigd en gedroogd om kleurbloedingen te voorkomen. Zodra het item is schoongemaakt en gedroogd, kunnen we beginnen met het aanbrengen van de coating. Het gekozen type coating wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van het materiaal en de specifieke behoeften van uw schoenen of tas. Onze ervaren vakmensen passen de coating gelijkmatig toe op het oppervlak, waarbij ze aandacht besteden aan elk detail en elke textuur. We streven ernaar om een naadloze en professionele afwerking te bereiken, zodat uw schoenen en tas optimaal beschermd zijn. Na het aanbrengen van de coating laten we deze volledig uitharden volgens de aanbevolen droogtijd. Dit zorgt ervoor dat de coating stevig hecht en een duurzame beschermingslaag vormt.

behandeltijd

7-9 werkdagen

bottom of page