top of page

hoe schoenen langer meegaan

Waarom u ook schoenen koopt, iedereen wil dat zijn schoenen voor altijd meegaan. Hier zijn enkele eenvoudige manieren om uw schoenen lang te bewaren.


1. bescherm uw schoenen tegen beschadiging met een water- en vlekafstotend middel

Als u voor het eerst een paar nieuwe schoenen krijgt, zorg er dan voor dat u ze altijd inspuit met een water- en vlekafstotend middel. Een paar gelijkmatige lagen is alles wat u nodig heeft om uw schoenen te beschermen tegen vlekken door vloeistoffen zoals frisdrank, mosterd of alcohol. Het afstotende middel werkt ook als een barrière tegen vuil en maakt het gemakkelijker om los vuil weg te vegen, waardoor blijvende vlekken worden voorkomen.

2. onderhoud uw schoenen door ze regelmatig schoon te maken

Net als uw kleding, hebben ook uw schoenen een schoonmaakbeurt nodig. Uw schoenen één keer per week of zelfs één keer per maand schoonmaken is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat uw schoenen langer meegaan. Door ophoping van vuil of vlekken te voorkomen, houdt u de structuur van de schoen steviger en bespaart u geld door uw schoenen niet zomaar weg te gooien omdat ze vies zijn.


3. spaar uw zolen met sole shields

Ten slotte kijken de meeste mensen over de zolen van hun schoenen totdat het te laat is. Uw zolen doen het grootste deel van het zware werk aan uw schoenen, dus om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan, geeft u ze extra bescherming zoals sole shields.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page