top of page

prime cleaning

De beste manier om de conditie van je schoenen te behouden, of het nu sandalen of stiletto's of sneakers zijn, is door prime cleaning te gebruiken. Deze service omvat het schoonmaken van schoenen, laarzen en sneakers. Wanneer uw schoenen zeer gedetailleerd zijn of meerdere texturen in de bovenste laag hebben, hebben ze onze essential cleaning nodig.

good to know

afhankelijkheden en risico's

Taaie vlekken? We werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe technieken, maar we kunnen niet garanderen dat we alle vlekken van uw schoenen kunnen elimineren.

 

Satijnen schoenen? Op sommige delicate materialen kunnen we prioriteit geven aan het behoud van de stof boven het verwijderen van alle vlekken. Overmatige wrijving of sterke oplossingen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat satijn verzwakt en rafelt. Om vlekken in satijnen schoenen te verbergen, is het verven van een donkere kleur vaak een geadviseerde oplossing.

 

Suède schoenen? Op suède schoenen kan de textuur veranderen en kan de kleur enigszins lopen tijdens het schoonmaken.

 

Versleten leer? Soms ziet leer eruit alsof het vies is, maar het is eigenlijk beschadigd. In deze omstandigheden raden wij leerrestauratie aan.

het proces

Om te beginnen wordt al het oppervlakkige vuil zoals modder of stof afgeborsteld, worden eventuele veters verwijderd en schoongemaakt en worden zolen gereinigd met natte methoden. Voordat we beginnen met het reinigen van het bovenwerk, gebruiken we een klein gedeelte om reinigingsmethoden te testen om ervoor te zorgen dat de gebruikte techniek het item niet beschadigt. We beoordelen de materialen waarvan de schoenen zijn gemaakt en beslissen welke met natte methoden kunnen worden gereinigd en welke droge methoden vereisen. Voor veelkleurige schoenen wordt elk gekleurd gebied onafhankelijk gereinigd en gedroogd om kleurbloedingen te voorkomen. Zodra het item is schoongemaakt en gedroogd, rijgen we de schoenveters opnieuw volgens de oorspronkelijke stijl.

behandeltijd

3-5 werkdagen

bottom of page